Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

2011. január 29. szombat  21:50

 

MINDEN MÉRKŐZÉS KEZDETE ELŐTT

MEGADTUK A VÉGSŐ TISZTELETET

NÉMETH JANINAK

 

 1944

Kép

 2011

A TESTVÉRISÉG SZAKOSZTÁLYVEZETŐJÉNEK AKI

66. ÉLETÉVÉBEN ITTHAGYOTT MINKET.

NYUGODJ BÉKÉBEN JÁNOS

 

 A TESTVÉRISÉG - CSILLAGHEGY

MÉRKŐZÉS MEGKEZDÉSE ELŐTTI GYÁSZSZÜNET

Kép

 

  

A HÉTVÉGE ÉRTÉKELÉSE

 

A Csillaghegy első csapata biztosan hozta le az eddigi három meccsét.

 

A Testvériséget nagyon megviselte a Szakosztályvezetőjük elvesztése. Minden bizonnyal ha nem szól közbe az élet , sokkal komolyabb meccset láthattak volna a mérkőzésen megjelet szúrkolók.

 

Az Ikarus U19 csapata a múltheti bravúrosnak mondható gól nélküli döntetlenje a Szent Pál ellen ,komoly erőt adott a fiataloknak. A Pestszentimre elleni győzelmük totógyilkos eredményt hozott. 

 

A Pestszentimre nagyon keresi még a helyét ebben az évben a focipályán. Minden bizonnyal a bajnokság kezdetére csúcsformába lendülnek.

 

A Previfitt az első két fordulóban az erősebb csapatok ellen is szimpatikus játékkal vette fel a versenyt. A mai napon egy csónakban egy tóban evezett az ellenfelével. 

 

Az Istenhegy csapata nem bírt a fittekkel. Minden bizonnyal , hogy a magasabb gátakat idáig nem tudták símán venni  , de a jövő heti meccsre  felszívhatják magukat.

 

A Veresegyház idáig nem hibázott. A Szent Pál kemény dió volt egészen a 60. percig, de ezt követően észrevehető volt az osztálykülönbség.

A Szent Pál csapata a múltheti ( könnyedén vett meccs) mérkőzés után rájött , hogy  fiatalok azok fiatalok. A mai napon nagyon egységesen és sallagmentesen játszottak a bekapott gólok ellenére.

 

 Óriási lelkesedéssel és felszabadultan játszott a Csillaghegy második csapata. Mind a 30. percig egyenrangú ellenfeleik voltak az NB 3. küszöbén álló R.S.C.-nek. Talán ezt éreztek meg Ők is, és  az első gól után még nem torpantak meg és egy nagyon jónak számító félidei eredménnyel pihenhettek meg a 45. perc után. A második játékrészben aztán az ellenfelük másik fokozatba és játék stílusba kezdett amihez sajnos a csapat már nem tudott alkalmazkodni.

 

A Vecsés U19 csapatára nagy hatással volt a múltheti vereség . Sajnos egy hét alatt ezt nem tudták kiheverni , és most egy nagyobb zakóba szaladtak bele.

 

A 1908 SZ.A.C. csapata a mai napon régi és hangzatos nevekkel bőven megtűzdelve vette fel a versenyt a csikócsapat ellen. A rutin és a jobban látnak ( egyelőre) a pályán meghozta a presztizs meccsnek is mondható találkozó többgólos győzelmét .

 

 FOLYTATÁS A JÖVŐ HÉTEN

 

 

2011. január 23. vasárnap 22:50

 

EGY KIS STATISZTIKA ÉS ÉRTÉKELÉS

 

Nem álltak hadilábon most sem a csatárok a góllövéssel . Ezen a hétvégén igaz , hogy két góllal kevesebb  ( 35 ) született , de azok pazar megoldások voltak.  

 

Kép

 

A Csillaghegyiek két játékosa , Dőme Tamás ( 5 ) és Imre Zoltán ( 4 ) góljaikkal voltak a hétvége legeredményesebb játékosai.

 

Kép

 

A legtöbb gólhelyzetet a hétvégén a Szent Pál csapata hagyta ki.

 

Kép

 

Az előző héthez képest az Ikarus U 19 -es csapata ( fejlődött ) játszott a legjobban

 Kép

 

A kapusteljesítmények közül a forduló legjobbja címet a Szent Pál kapusa Simon Alex érdemelné ki.

 

Kép

 

Múltheti veresége után magára talált a Testvériség, 

 de a Fair Play-ban nem érdemelnek elismerést.

 

Kép

 

 

Az R.S.C. tartja a múltheti stabil formáját a Veresegyházzal egyetemben.

 

<img class="obrazek" alt="Kép" width="100" height="100" body="" src="http://www.tnt.e